torek, 5. julij 2022

Neformalni predhodni pregled (pre-screening) predlogov projektov za razpis Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije (HORIZON-MSCA-2022-PF-01)

Pomembna naloga nacionalnih kontaktnih točk je pomoč raziskovalkam in raziskovalcem ter organizacijam pri izboljšanju sodelovanja v Obzorju Evropa. Zato vam poleg drugih aktivnosti nudimo tudi neformalni predhodni pregled (pre-screening) vašega projektnega predloga za razpis Obzorje Evropa MSCA podoktorske štipendije (HORIZON-MSCA-2022-PF-01).



Za neformalni predhodni pregled vašega projektnega predloga se prijavite z mailom na stojan.sorcan@gov.si ,  kjer napišete datum oddaje vaše dokumentacije za pregled. Ker je število časovnih mest za pregled omejeno, vam priporočamo, da si zagotovite svoje mesto kmalu. Zadnji dan za oddajo dokumentacije je 9. september 2022. Prednost pri obravnavi bodo imele udeleženke in udeleženci MIZŠ delavnic o pripravi MSCA podoktorskih projektov.

Neformalni predhodni pregled (pre-screening) projektnega predloga, opravljen s strani nacionalne kontaktne točke Obzorja Evropa, bo pripravljen z največjo možno skrbnostjo in zaupnostjo ob uporabi razpoložljivega znanja, usmeritev in navodil, metodologij in tehnologij, upoštevajoč mednarodne znanstvene in tehnične standarde. Neformalni predhodni pregled se nanaša predvsem na nekatere metodološke vidike, kot so jasnost, preglednost in popolnost prijave, skladnost z delovnim programom, usklajenost proračuna, vpliv in izvedba del, ne nanaša pa se na znanstveno vsebino.

Kljub opravljenemu neformalnemu predhodnemu pregledu zaradi narave procesov izbora projektov na ravni Evropske komisije ni mogoče napovedati uspešnosti posameznega projektnega predloga, predlaganega v financiranje.

Zato Nacionalna kontaktna točka Obzorja Evropa ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli neposredno ali posredno izgubo oziroma škodo, materialno in nematerialno, ki bi prijavitelju nastala zaradi dostopa, uporabe ali odločitve, sprejete na podlagi pridobljenih informacij v okviru opravljenega predhodnega pregleda.

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar