sreda, 18. januar 2023

Informativni dan: Program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja

Vljudno vabljeni na »Informativni dan: program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, ki bo 1. februarja 2023 v City Hotel Ljubljana, Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana. Organizira ga Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Direktorat za znanost Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (MIZŠ) vljudno vabi na »Informativni dan: program Obzorje Evropa v tretjem letu izvajanja«, ki je namenjen raziskovalcem in raziskovalkam ter strokovnim delavcem in strokovnim delavkam na slovenskih raziskovalnih organizacijah kot tudi podjetjem in drugi zainteresirani javnosti.

 Dogodek bo priložnost za seznanitev z novostmi, ki jih prinašajo novi dvoletni programi za obdobje 2023-2024 in posvetovanje z mrežo slovenskih Nacionalnih kontaktnih točk programa Obzorje Evropa (NKT).

Na enem mestu vam bodo na voljo vsi predstavniki NKT, da vam podajo hiter vpogled v ključne vsebine in novosti posameznih področij Programa Obzorje Evropa. Ne zamudite priložnosti za seznanitev s ključnimi usmeritvami programov in konkretnih nasvetov NKT, ki vam bodo v pomoč pri pripravi projektnih predlogov za pridobivanje sredstev iz programa Obzorja Evropa!

Dogodek po potekal 1. februarja 2023, med 8.30 do 15.30 uro v dvorani City Hotela Ljubljana. Število mest je omejeno, zato se je potrebno 👉na dogodek prijaviti.

Podrobnosti o vsebini lahko preberete na 👉 uradni spletni strani ministrstva

Program dogodka je dosegljiv na tem  👉 spletnem mestu

Vljudno vabljene in vabljeni!


 

Ni komentarjev:

Objavite komentar