torek, 25. april 2023

Postanite MSCA tutor za pomoč pri pripravi predlogov projektov na razpise MSCA v Obzorju Evropa

 

pixabay.com


Evropska komisija je odprla razpis Obzorje Evropa za MSCA Podoktorske štipendije, ki bo odprt do sredine septembra 2023. Kot veste so slovenske raziskovalke in raziskovalci kakor tudi raziskovalne organizacije vedno bolj aktivni pri prijavah MSCA projektov.

Prijava na MSCA projekte je zahtevna. Prijavitelji lahko dobijo veliko formalnih navodil iz objavljenih dokumentov in priročnikov ter pomoči iz raziskovalnih organizacij.

Znanje in izkušnje, ki jih imate uspešne MSCA raziskovalke in raziskovalci pa so neprecenljive vrednosti. V primeru vaše pripravljenosti vas vljudno prosimo, da bi se angažirali kot potencialni tutor letošnjim kandidatkam in kandidatom za MSCA podoktorske štipendije. To pomeni, da bi se angažirali za neformalno in individualno pomoč v obliki nasvetov in priporočil kandidatkam in kandidatom iz Slovenije in iz tujine, ki bi želeli sodelovati z vami v času priprave projektne dokumentacije.

V ta namen bomo na spletni strani MVZI in na NCP MSCA blogu objavili seznam tutorjev, ki ste pripravljeni neformalno sodelovati z letošnjimi prijavitelji.

Seznam bo vseboval vaše ime in priimek, institucijo, raziskovalno področje, ključne besede  vašega raziskovanja in e-mail.

Na seznam za MSCA tutorje se lahko prijavite preko te 👉 spletne povezave. 

Za vaše sodelovanje in pomoč se vam že vnaprej prav lepo zahvaljujemo in se veselimo sodelovanja z vami!

Za podrobnosti se lahko obrnete na nas!

dr. Sebastian Dahle, MSCA researcher

dr. Urška Lampe, MSCA researcher

dr. Stojan Sorčan, NCP MSCA, MVZI


Ni komentarjev:

Objavite komentar